50% van de startende ondernemers stopt, artikel in de mail vandaag ;-0

Dat betekent dat dus de helft zijn droom opgeeft om (in ons geval van virtual assistants) te kunnen werken waar en wanneer ze maar willen!!

 Dat is toch helemaal niet de bedoeling!

Je maakt plannen, je volgt eventueel een opleiding voor virtual assistant, je hebt ideeën, je wilt zo graag……. En als dan blijkt dat het niet lukt en geef je je droom op!

 Elke ondernemer heeft andere uitdagingen dat kan zijn als starter maar ook als je door wilt groeien.

Denk aan nieuwe klanten vinden, bestaande klanten behouden, meer inkomsten uit je bedrijf halen of bepaalde vaardigheden als ondernemer ontwikkelen.

Heb je al getest bij je potentiële klanten of jouw dienst hun probleem oplost, of voldoet aan hun verlangen?

Misschien heb je te veel concurrenten in je nabije omgeving, ben je niet voldoende vindbaar online of richt je je op een te grote doelgroep.

Of je hebt te hoge kosten ten opzichte van je opbrengst.

Welke uitdaging je ook tegenkomt, ervaren ondernemers en coaches kunnen jou helpen bij het nemen van beslissingen en volgende stappen in je bedrijf.

 Succesvolle ondernemers hebben vaak coaches gehad.

Coaches helpen je bij het bewust worden van wat je nu doet en wat er moet veranderen, ze geven je nieuwe inzichten en vertrouwen in het ondernemerschap.

 Een coach denkt mee, is een ‘stok achter de deur’, een goede vraagbaak en sparringpartner.

 Het is belangrijk dat je beseft dat je daardoor sneller gaat op elk gebied van het ondernemerschap, een coach helpt je om te groeien en draagt nieuwe ideeën aan die je weer energie geven om verder te gaan.

 Sta jij ook op een tweesprong?

Heb jij ook af en toe het idee om toch maar te stoppen?

De handdoek in de ring te gooien? 

Je droom op te geven? Toch in loondienst blijven ?

 Kijk even op de website https://vasisters.com/coaching-first-level/

En stuur mij een berichtje dan maken we een afspraak en kijken we samen tijdens een kennissessie of wij een match zijn en ik je kan leren hoe je de basis van je bedrijf als een stevige basis neerzet van waaruit je verder kunt groeien!

 Tot gauw!

business coach va