VA Sisters Who Else?!

VA Sisters Evolution!

Ontdek de kracht om te veranderen in jezelf!!

Jouw realiteit voor dit jaar met deze 5 simpele stappen!

Je gaat dat fantastische gevoel van succes ervaren als je je doelen hebt behaald! En je kan het steeds weer toepassen op andere doelen.

Hey dear Sisters!

Ik wil jullie graag wat meer informatie geven over de challenge

Het is een 6-daagse minitraining die in 5 simpele stappen ( enne… ik zeg niet dat ze makkelijk zijn hè ?!) jou gaat helpen om je leven naar een hoger niveau te tillen.

Wat kan je verwachten?

We gaan aan de slag met jouw warming up, jouw keuzes, jouw doelen, hoe kom je in de juiste flow? En hoe kan je die aanzetten op elk moment? Hoe maak je een goed plan? Wat zijn de dingen die je motiveren en aantrekken met betrekking tot jouw keuzes? En hoe maak je een plan!

Hoe heb jij het dan gedaan?

Ik ben een VA en ben vorig jaar oktober vanuit de onderzoeks- en startersperiode mijn eigen bedrijf Jolanda Office DiVA gestart. Ik moest ook klanten vinden en netwerken (blegh vies woord) en de groep die ik had, heeft me daar geweldig bij geholpen. Dat komt omdat we allemaal dezelfde progressie willen behalen. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat gevoel wil ik jullie ook geven.

De kracht van een groep die hetzelfde nastreeft. En de beslissing om hardop te zeggen : JA! ik ga het doen.

En dan te beseffen dat de VA opleiding klaar is, maar dat je altijd tegen dingen aanloopt die je niet kan voorzien. De community ben ik gestart zonder alle voorbereidingen maar echt ‘start before you’re ready’ en ook dan weet je dat je niet al alles weet maar dat je along the way leert.

De vrijheid die ik nu ervaar om zelf mijn tijd in te delen, te werken voor klanten die bij mij passen en waar ik een klik mee heb, die blij zijn met mij. De community (yes you my Sisters!) die echt fantastisch is, is niet te beschrijven!!

En verder?

De challenge start op 24 juni en eindigt op 1 juli.

De training wordt op elke doordeweekse dag gegeven van 9.30-10.00 uur.

Dus maak deze tijd alvast vrij in je agenda!!

En als je mee wilt doen is NU het moment om je aan te melden.

Je krijgt achteraf de opname per mail, de link naar de opname is 24 uur geldig. Dit is om te zorgen dat je echt meedoet en je de stappen volgt.

En iedereen kan deze challenge volgen of je nu nog in een opleiding zit of net gestart bent of al iets langer bezig bent. Ook als je al doelen hebt voor dit jaar dan ben je van harte welkom.

En alleen deze keer voor de letterlijk te gekke prijs van  € 16,49 excl. btw!!

Dreams are only dreams until you wake up and make them real!

Wat anderen ervan vonden

Echt heel erg waardevol en een cadeautje aan alle deelnemers. Heerlijk energiek moment om gezamenlijk de dag mee te starten. Nogmaals dank voor deze 6 dagen en we gaan elkaar zeker nog vaker zien en horen.

Leerzaam en fijn door de persoonlijke touch

Superleuk, gezellig, waardevol, leerzaam (in willekeurige volgorde)

Challenge was superleuk. Ik was al met de materie bezig en het motiveerde me om daar mee verder te gaan. Trouwens les 1: jezelf complimenten geven (tegen jezelf in de spiegel) was een hele goede, die kom je niet zo vaak tegen.

Weet je zeker dat je graag mee wilt doen met de challenge ?! Schrijf je dan hieronder in!

N

6 dagen 

N

1 inleiding en 5 simpele stappen

N

Van 9.30-10.00 live met zoom

N

Je kunt je vragen direct stellen tijdens de zoom

Wacht dan niet langer en meld je NU aan!

Nu betaal je voor de challenge de gekke prijs van €16,49 excl. btw!!

Jolanda Kwaak