VA Sisters Who Else?!

Inschrijven webinar KNAB en Verzekeringen REPLAY

Ontdek de kracht om te veranderen in jezelf!!

Hey dear Sisters!

Ik wil jullie graag wat meer informatie geven over het webinar

Het webinar wordt opgenomen, dus als je er niet bij kan zijn, is dat geen probleem. Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je achteraf de hand-out en de opnamelink. Dus lekker terugkijken op je iegen tijd en tempo!

Wat kan je verwachten?

Oskar bereidt het webinar voor en geeft antwoord op je vraag. Dus heb je nog een vraag …. Stuur mij een mailtje dan kan hij dat alvast meenemen in het verhaal! Schiet je tijdens het webinar een vraag te binnen dan komt dat ook vast goed!

Het webinar kost € 7,00 excl. btw.

Hoe heb jij het dan gedaan?

Ik ben zelf ook een VA en in oktober 2020 vanuit de onderzoeks- en startersperiode mijn eigen bedrijf Jolanda Office DiVA gestart. Ik moest ook klanten vinden en netwerken (blegh vies woord) en de groep die ik had, heeft me daar geweldig bij geholpen. Dat komt omdat we allemaal dezelfde progressie willen behalen. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat gevoel wil ik jullie ook geven in mijn community.

De kracht van een groep die hetzelfde nastreeft. En de beslissing om hardop te zeggen : JA! ik ga het doen. Ik kies voor mezelf en voor het ondernemerschap!

De community ben ik gestart in september 2021 zonder alle voorbereidingen maar echt ‘start before you’re ready’ en superspannend en ook dan weet je dat je niet alles al weet maar dat je along the way leert.

En nu dus weer een mega stap omhoog gemaakt, namelijk dat ik werk aan kan bieden in mijn Sisterhood, dat was echt een doel voor dit jaar. Daarmee kan ik mij onderscheiden van de andere communities voor VA’s!

De vrijheid die ik nu ervaar om zelf mijn tijd in te delen, te werken voor klanten die bij mij passen en waar ik een klik mee heb, die blij zijn met mij, de community (yes you my Sisters!) die echt fantastisch is, is niet te beschrijven!! Daarom span ik me tot het uiterst in om hiervan een enorm succes te maken!

En verder?

Het webinar is voor iedereen!

Of je al zakelijke rekeningen hebt en verzekeringen of dat je je nog aan het oriënteren bent, dat maakt helemaal niet uit.

De bedoeling is dat jullie (en ik) weer wat wijzer worden en op die manier een goede en weloverwogen keuze kunnen maken op dit gebied!

Ik hoop op een te leuk en leerzaam webinar!

Er is alleen een kleine bijdrage in de organisatiekosten van € 7,00 excl. btw!!

Dreams are only dreams until you wake up and make them real!

Jij wil toch ook ‘makkelijk’ belangrijke informatie aangeleverd krijgen? 

Schrijf je dan hieronder in!

N

Laat je gegevens achter bij interesse

N

Betaal de kosten van € 7,00 excl. btw

N

Krijg achteraf de hand-out en de opnamelink en kijk net zo vaak terug als nodig is. 

N

We gaan dit zien!!!!

Wacht niet langer en meld je NU aan!

Alleen een kleine vergoeding voor de kosten van €7,00 excl. btw!!

Jolanda Kwaak