VA Sisters Who Else?! Banner inschrijven database salespage

Inschrijven VA Sisters Database 

Ontdek de kracht om te veranderen in jezelf!!

Hey dear Sisters!

Ik wil jullie graag wat meer informatie geven over het inschrijven voor de database

Ik ben partner bij de Vlotte Tantes. Daar match ik de VA’s. Er komen opdrachten binnen voor VA’s en ik ga aan de hand van de gegevens die ik verzamel, via het intakeformulier dat je krijgt na inschrijving, een match maken. Natuurlijk neem ik dan eerst contact met je op om te vragen of je tijd hebt en of het je een leuke opdracht lijkt.

Wat kan je verwachten?

Als er een match is, dan kom je onder contract bij de Vlotte Tantes. 

 

Hoe heb jij het dan gedaan?

Ik ben zelf ook een VA en in oktober 2020 vanuit de onderzoeks- en startersperiode mijn eigen bedrijf Jolanda Office DiVA gestart. Ik moest ook klanten vinden en netwerken (blegh vies woord) en de groep die ik had, heeft me daar geweldig bij geholpen. Dat komt omdat we allemaal dezelfde progressie willen behalen. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat gevoel wil ik jullie ook geven in mijn community.

De kracht van een groep die hetzelfde nastreeft. En de beslissing om hardop te zeggen : JA! ik ga het doen. Ik kies voor mezelf en voor het ondernemerschap!

De community ben ik gestart in september 2021 zonder alle voorbereidingen maar echt ‘start before you’re ready’ en superspannend en ook dan weet je dat je niet alles al weet maar dat je along the way leert.

En nu dus weer een mega stap omhoog gemaakt, namelijk dat ik werk aan kan bieden in mijn Sisterhood, dat was echt een doel voor dit jaar. Daarmee kan ik mij onderscheiden van de andere communities voor VA’s!

De vrijheid die ik nu ervaar om zelf mijn tijd in te delen, te werken voor klanten die bij mij passen en waar ik een klik mee heb, die blij zijn met mij, de community (yes you my Sisters!) die echt fantastisch is, is niet te beschrijven!! Daarom span ik me tot het uiterst in om hiervan een enorm succes te maken!

En verder?

De inschrijving is voor iedereen!

En het is gratis!

Ik hoop op een te gekke samenwerking

Dreams are only dreams until you wake up and make them real!

Jij wil toch ook ‘makkelijk’ aan een opdracht komen?

Schrijf je dan hieronder in!

N

Laat je gegevens achter bij interesse

N

Wees lekker actief in de community ;-). en als je andere VA’s weet die dit ook nodig hebben, maak ze attent op deze community!

 

N

We gaan dit DOEN!!!!

Wacht niet langer en meld je NU aan!

Jolanda Kwaak