VA Sisters

Sisters Evolve 2022!

Ontdek de kracht om te groeien in jezelf!

Je gaat dat fantastische gevoel van succes ervaren als je je doelen hebt behaald! Je bent gegroeid als ondernemer en als persoon. Je kan de hele wereld aan. En je kan het steeds weer toepassen op andere doelen.

Hey dear Sisters!

Ik wil jullie graag wat meer informatie geven over het jaartraject

Het is namelijk geen onlinetraining die je downloadt en dan moet je het zelf verder uitzoeken.

Het is geen training van een paar dagen en de rest van het jaar sta je er zelf voor.

Het is WEL een training om je te helpen je doelen te bereiken, dus niet alleen stellen, maar daadwerkelijk behalen!

Wat kan je verwachten?

We gaan aan de slag met jouw zelfvertrouwen, jouw motivatie, jouw energielevel, hoe kom je in de juiste flow? En hoe kan je die aanzetten op elk moment? De valkuilen die je straks gaat herkennen, de successtrategie toepassen. En bovenal ga je ervaren wat het met je doet als je als groep elkaar helpt op welk gebied dan ook en elkaar naar een hoger niveau brengt. Hoe krachtig het is als je dit met elkaar en niet alleen gaat doen? Het geeft je superpowerrrr!!

Hoe heb jij het dan gedaan?

Ik ben een VA en ben vorig jaar oktober vanuit de onderzoeks- en startersperiode mijn eigen bedrijf Jolanda Office DiVA gestart. Ik moest ook klanten vinden en netwerken (blegh vies woord) en de groep die ik had, heeft me daar geweldig bij geholpen. Dat komt omdat we allemaal dezelfde progressie willen behalen. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat gevoel wil ik jullie ook geven.

De kracht van een groep die hetzelfde nastreeft. En de beslissing om hardop te zeggen : JA! ik ga het doen.

En dan te beseffen dat de VA opleiding klaar is, maar dat je altijd tegen dingen aanloopt die je niet kan voorzien. De community ben ik gestart zonder alle voorbereidingen maar echt ‘start before you’re ready’ en ook dan weet je dat je niet al alles weet maar dat je along the way leert.

De vrijheid die ik nu ervaar om zelf mijn tijd in te delen, te werken voor klanten die bij mij passen en waar ik een klik mee heb, die blij zijn met mij. De community (yes you my Sisters!) die echt fantastisch is, is niet te beschrijven!!

En verder?

Het jaartraject start in januari 2022 en duurt tot ca. eind november. Je krijgt tweewekelijkse onlinesessies met de groep, daar gaan we vragen beantwoorden en dieper in op de onderwerpen. Er komt een speciale whatsapp groep waar je tussentijds je vragen in kan stellen. We gaan 3x live afspreken om elkaar beter te leren kennen, waarvan de laatste keer natuurlijk echt een feest wordt omdat we dan allemaal onze doelen hebben behaald en dat succes groots gaan vieren!

De groep heeft minimaal 10 deelnemers en maximaal 16. Het aantal plekken is dus beperkt.

En als je mee wilt doen is NU het moment om je aan te melden.

En iedereen kan dit traject volgen of je nu nog in een opleiding zit of net gestart bent of al iets langer bezig bent. Ook als je al nieuwe doelen hebt voor volgend jaar dan ben je van harte welkom.

Wil je graag nog even bellen voor meer informatie of om te kijken of dit iets voor jou is?

Dreams are only dreams until you wake up and make them real!

Weet je nu al zeker dat je graag die begeleiding wilt en dat geweldige gevoel wil ervaren van weten waar je naartoe wilt en daar ook uitkomen aan het einde van het jaar? 

N

Een jaar lang begeleiding

N

Twee wekelijkse online sparsessies

N

Alle valkuilen uitgelegd

N

Twaalf stappen successtrategie leren en toepassen

N

Speciale WhatsApp groep voor vragen

Wacht dan niet langer en meld je NU aan!

Nu betaal je voor de training € 850,00 ipv de normale prijs van € 995,00

Jolanda Kwaak