VA Sisters Who Else?! Banner inschrijven database salespage

Hét magazine over het leukste workretreat voor VA’s op Bonaire!

Ontdek de kracht om te veranderen in jezelf!! 

Hey dear Sisters!

Mijn eerste magazine over het workretreat op Bonaire!

Kijk en geniet mee van de verhalen, de foto’s de learnings en het heerlijk gevoel van het zijn met gelijkgestemden.

Tel daarbij de onweerstaanbare Island vibe van Bonaire en je hebt de ultieme combinatie.

Je krijgt vanzelf zin in een workretreat en natuurlijk ga ik dat dit jaar weer organiseren. Hou de community in de gaten!!

Hoe heb jij het dan gedaan?

Ik ben zelf ook een VA en in oktober 2020 vanuit de onderzoeks- en startersperiode mijn eigen bedrijf Jolanda Office DiVA gestart. Ik moest ook klanten vinden en netwerken (blegh vies woord) en de groep die ik had, heeft me daar geweldig bij geholpen. Dat komt omdat we allemaal dezelfde progressie willen behalen. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat gevoel wil ik jullie ook geven in mijn community.

De kracht van een groep die hetzelfde nastreeft. En de beslissing om hardop te zeggen : JA! ik ga het doen. Ik kies voor mezelf en voor het ondernemerschap!

De community ben ik gestart in september 2021 zonder alle voorbereidingen maar echt ‘start before you’re ready’ en superspannend en ook dan weet je dat je niet alles al weet maar dat je along the way leert.

In april 2022 weer een mega stap omhoog gemaakt, namelijk dat ik werk aan kan bieden in mijn Sisterhood, dat was echt een doel voor dat jaar. Daarmee kan ik mij onderscheiden van de andere communities voor VA’s!

Het volgende idee: een workretreat op Bonaire, was een enorm succes! Spontaan kwam daar het idee op (met dank aan mijn buddy) om er een tijdschrift van te maken zodat julie allemaal mee kunnen genieten! En nu is het er! Hoe trots kun je zijn? Vind je het leuk om te lezen en mooie foto’s te zien over het workretreat? Bestel dan het magazine en droom even weg….

De vrijheid die ik nu ervaar om zelf mijn tijd in te delen, te werken voor klanten die bij mij passen en waar ik een klik mee heb, die blij zijn met mij, de community (yes you my Sisters!) die echt fantastisch is, is niet te beschrijven!! Daarom span ik me tot het uiterst in om hiervan een enorm succes te maken!

 

En verder?

Ben je helemaal toe aan een stralende zon, lekker werken maar ook relaxen, bestel dan het magazine!

Ik heb een beperkte oplage dus het wordt vast een collectors item hihi

De prijs is inclusief verzendkosten € 12,95 excl. btw

Dreams are only dreams until you wake up and make them real!