VA Sisters Who Else?!

VA Sisters

Masterclass van Maartje Blijleven!

Gratis masterclass 25 juli van 12.15-13.15 uur!!

Hey dear Sisters!

Ik wil jullie graag wat meer informatie geven over deze masterclass

Je kunt meedoen met de gratis masterclass door je in te schrijven met je email adres.
Je ontvangt dan de link om mee te doen maandag 25 juli van 12.15-13.15 uur.
Later ontvang je ook de opname van het masterclass als je er niet live bij kan zijn.

Wat kan je verwachten?

Een masterclass met een interview, met live Q&A van jullie over bijvoorbeeld het vak van community manager en met natuurlijk al het leuke van communities.

Een live interview met Q&A’s voor VA’s die vragen hebben over het vak community manager, maar misschien heb je wel vragen voor Maartje over hoe zij het voor elkaar heeft gekregen om community Queen te worden!

Voor een ander aan de slag is voor jou als VA gesneden koek. Keihard knallen, inspiratie voor, ja voor van alles eigenlijk!

En dan komt het moment… dat je jezelf wilt gaan specialiseren. Dat je enthousiast wordt van het managen van de community van een ander. Dat je er klaar voor bent om in jezelf te investeren en je wilt leren hoe je een community moet opzetten of een community moet managen. Dat je kan leren hoe je een enorm enthousiaste community kan maken!

Hoe gaaf zou het zijn als er ook voor jou een manier is om dit te leren, om nieuwe klanten hiermee aan te trekken die goed voelen voor jou? Dat je je authenticiteit behoudt én laat zien wat je waard bent?

25 juli interview ik Maartje Blijleven van We Love Communities over haar loopbaan en haar doelen en natuurlijk jullie vragen die je onder de post in de communitie kan stellen!

 

Dreams are only dreams until you wake up and make them real!