business coach va

VA business coach

1:1 coaching | First level : Klaar voor je klanten in 6 weken!

Business coaching voor vrouwen: Ontdek de kracht om sneller te gaan!

Herken je dit?

 • Vandaag weer een loondienstdag. Maar de kinderen hebben vakantie, dus je hebt je in verschillende bochten gewrongen om zoveel mogelijk de opvang te regelen. Ouders en schoonouders ingeschakeld en de BSO. Als je meer uren in je eigen VA-business zou werken, kon je deze vakantiedag tenminste zelf je werktijden indelen en veel meer tijd met de kinderen doorbrengen. Je baalt dat je nog niet genoeg klanten hebt om dat mogelijk te maken.
 • Werken waar en wanneer je wilt, dat klinkt toch geweldig?? Je staat ingeschreven bij de kvk als VA, ready to go, maar nu nog klanten…. Waar vind je die? Want werken is niet erg, maar dan moet je wel de juiste klanten vinden om voor te werken!
 • De try-out met een potentiële klant uit je netwerk was een succes! Nu wil je graag meer klanten zodat je je loondienstbaan kan afbouwen of zelfs opzeggen. Maar je netwerk blijft ineens akelig stil en je posts hebben nog niet een groot bereik. Er zijn toch ondernemers zat die een VA nodig hebben, waar vind je je volgende klant? Hoe doen andere VA’s dat?
 • Je bent gestart als VA en vol goede moed volg je alle webinars die er zijn, je meld je overal aan maar die ene allesomvattende vraag “Hoe kom ik aan klanten?” die blijft hangen. Je wilt wel maar je weet niet zo goed hoe? Hoe doen andere VA’s dat? Het lijkt wel of zij de klanten voor het oprapen hebben. Wat moet je in hemelsnaam nog meer doen om aan klanten te komen? Je bent het zo zat om iedere keer weer naar kantoor te rijden!

Wat als je nou?

 • In de vakantie je laptop overdag even dicht gooit en lekker met de kinderen op pad gaat en ’s avonds nog even een paar uurtjes werk pakt met een grote glimlach op je gezicht omdat het zo lekker was in het pretpark? Geen oppas meer nodig sinds je genoeg klanten hebt als VA om jouw loondienstbaan op te zeggen.
 • Kunt werken in overleg met je klant op de tijden dat het jou uitkomt, dus ook als je langer op reis of vakantie bent je je laptop erbij kunt pakken wanneer jij wilt. Na een heerlijke dag waarop je met vriend of gezin mooie dorpjes hebben aangedaan en je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van klanten.
 • Die goede energie vast kunt houden na die eerste leuke klant omdat je weet hoe je je netwerk in kunt zetten, het bereik van je posts kunt vergroten. En je weet hoe en waar je aan klanten komt, zodat het niet moeilijk of lastig is.
 • De moed niet opgeeft en het niet meer lastig is om als VA aan klanten te komen zodat je je loondienstbaan kunt gaan afbouwen of zelfs opzeggen omdat je genoeg klanten hebt. Dan hoef jij de droom van het hebben van een eigen bedrijf niet op te geven en ben je niet meer afhankelijk van je baan.

 

Dit is allemaal mogelijk als je nu instapt bij FIRST LEVEL ‘Klaar voor je klanten in 6 weken’ traject

Zes weken lang een keer per week anderhalf uur één-op-één coaching!

We gaan op jouw tempo maar met mijn tomeloze energie wil je gelijk aan de slag na onze sessie!

De coaching is via zoom, je krijgt werkboeken om de volgende sessie voor te bereiden en natuurlijk is er tijd voor jouw vragen.

Business coaching

Het resultaat van dit coaching traject is:

 • Dat je je ideale klant helder en concreet hebt.
 • Dat je weet hoe en waar je die kunt vinden.
 • Dat jouw dienstenaanbod klopt.
 • Je (weer) plezier krijgt in het ondernemen.
 • Dat de basis van je bedrijf staat en jij klaar bent om met je (eerste) klanten te gaan werken.
 • Dat je uiteindelijk je loondienstbaan kan opzeggen omdat jouw VA business loopt als een trein!
 • Dat je niet je droom hoeft op te geven om te werken waar en wanneer je wilt!
Mijn doel was om aan het eind van de coaching mijn ideale klant helder te hebben en mijn onderneming op de kaart te zetten. Ik ben van 0 naar 100 gegaan in 12 sessies door Jolanda haar positieve en aanstekelijke enthousiasme, haar feedback en doortastendheid. Geen smoesjes, maar gewoon knallen! Door deze fijne, maar broodnodige stok achter de deur ben ik ready to go! Bedankt Jolanda! ❤️
*****

Jolanda is een superfijne onlinecoach die mij geholpen heeft bij het maken van een keuze (uit mijn brede expertise) waarmee ik mijzelf op de markt ga zetten. Uiteindelijk is daar de Secretariaatsdokter uit geboren. Door haar heb ik op een andere manier leren kijken naar mijn ideale klant en hoe in te spelen op zijn/haar behoefte. Mijn sessies met haar waren inspirerend en leerzaam en ook geschikt voor vakgenoten zoals ik die niet alleen virtueel willen werken.
*****

Hoi Jolanda, bedankt voor deze sessies met elkaar. Bedankt voor het delen van je persoonlijke verhalen. Bedankt voor je heerlijke humor. Bedankt voor je openheid. Dat laatste is voor mij lastig. Daarin veel gekwetst. Een kwestie van vertrouwen. En dat heb je bij mij. Zeker na vandaag kan ik je wel zoenen, knuffelen. Dank je wel lieve Jolanda voor jouw vertrouwen in mij. Ik voel zo’n connectie. En nou hou ik op!

*****

Jolanda is een super fijne coach.
Wat ik super vind, is hoe ze ingewikkelde dingen zo simpel kan uitleggen. Geen gedoe, gewoon duidelijke stappen die ze rustig doorneemt. En het mooie is dat ze ook uitlegt waarom je die stappen zet.
Echt top, want zo snap je niet alleen wat je doet, maar ook waarom het belangrijk is.
Deze coaching draait helemaal om JOU en JOUW bedrijf. Geen gedoe met dingen die er niet toe doen. Elke sessie is praktisch en helemaal toegespitst op wat jij nodig hebt. Jolanda heeft echt een neusje voor waar het beter kan en ze pusht je om stappen te zetten.
Ik ben zo blij met de persoonlijke aanpak van Jolanda en de eye openers die ik heb gekregen. Als je een coach zoekt die niet alleen praat maar ook echt DOET, dan moet je bij haar zijn.
*****

*****

*****

Veelgestelde vragen?

 • Zijn de sessies omline? Ja, alle sessies zijn online. Je krijgt van mij een zoomlink die we iedere keer weer gebruiken
 • Als ik toch een keer niet kan? We plannen vooraf gelijk 6 x 1,5 uur in binnen 6 weken. Alleen in ernstige gevallen kijken we in overleg of er een mouw aan te passen is. We maken de afspraken samen en die komen we na.
 • Hoeveel tijd ben ik kwijt per week? Sowieso die 1,5 uur 😉 maar met de opdrachten erbij reken op 1 uur extra. Het is ook maar net hoeveel tijd je er extra in wilt investeren en nodig hebt voor de opdrachten. Enne… ik geef wel een beetje aan dat je er geen drie uur erop moet gaan broeden hoor!
 • Wanneer kan ik starten? In principe zodra je de factuur hebt voldaan en wij de 6 afspraken hebben gemaakt.
 • Kan ik in delen betalen? Ja je kunt in 2 delen van € 550,00 excl. btw betalen. Deze moeten voor het einde van het traject zijn voldaan.

“The secret of making progress is to get started!”